Wie is jouw stripheld ??

Yes, het Stripfestival is weer terug. En nog leuker, vetter en cooler dan eerst.

Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober ga jij naar het leukste festival ooit in het Chassétheater. Dat weekend komen wel meer dan 70 stripmakers naar Breda en er zijn hele speciale gasten: dit jaar zijn de tekenaars van Donald Duck  beide dagen aanwezig zijn.

Voor de kids is er een complete bovenverdieping gevuld met arcade games, schminkstand, knutselhoek en een gave filmzaal. Hier wordt op zondag ook de finale van het NK Striptekenen gehouden. Jij komt toch ook?

Dit wil je niet missen

Natuurlijk kan jij ook met je favoriete stripfiguur op de foto of met een mega groot knuffelbeest, zij maken zondag het theater onveilig, dus durf jij? De entree voor het stripfestival is voor kinderen tot en met zestien jaar, onder begeleiding van een volwassene gratis. Alle activiteiten, inclusief de films en het schminken door de professionele schminkploeg, zijn gratis. Boven de 16 jaar betaal je 8,50 euro.

Kijk voor meer op https://stripfestivalbreda.nl/

 
 

Nieuws

MiniSters bouwen stad

De ministers uit verschillende wijken en van diverse basisscholen uit Breda kwamen woensdagmiddag samen, in de raadzaal van het stadhuis, om een stad te bouwen.

Lees meer »