MiniSter


Hallo, jij wordt MiniSter KIDS DORP & WIJKZAKEN !!

Als MiniSter zet jij je in, samen met andere MiniSters uit jouw wijk, school of dorp.

Wat ga je doen? Tips geven aan de politiek over wat anders of beter kan in jouw buurt, bijvoorbeeld meer chillplekken, minder hondenpoep, meer groen en alles wat jij belangrijk vindt! Of jouw goede ideeën delen met andere wijken.

Meedoen betekent een jaar MiniSter zijn en mag je meedoen van je ouders en verzorgers? Je doet vrijwillig mee, maar ChaTime News4kids rekent op je.  Je doet mee in jouw vrije tijd of in de tijd van school, twee uurtjes per maand. Je gaat samen met een wijkbeheerder, iemand van de gemeente en met Lidia van ChaTime News4kids de wijk in om te kijken wat anders of beter kan. Hier wordt ook nieuws over gemaakt. En geplaatst op de site: www.chatime.nl

 Meedoen betekent ook dat je een beetje reporter bent en misschien wel de burgemeester interviewt over wat jij belangrijk vindt in de buurt.

Meedoen betekent, dat er op je gerekend wordt.

Meedoen betekent, dat je een voorbeeld bent voor de stad of je dorp. 

Meedoen betekent, dat je in de krant, op tv of op de socials komt.

Dat je op tijd bent, dat je reageert op whatsapp of mail!

Dat je de regels volgt die ChaTime News4kids heeft:

Respect voor elkaar, op tijd komen, naar elkaar luisteren, geen ruzie maken en eerlijk zijn!

Het gebeurt weleens dat er een reporter en of MiniSter vaker wordt gefotografeerd of meedoet, ben niet jaloers op elkaar, ChaTime News4kids probeert iedereen even veel aandacht te geven. Ben trots dat je bij de club van Ministers bent en maak er een mooie tijd van!

 Veel plezier! Meer weten? Mail de redactie of bel naar Lidia van Hooijdonk 06.15 637 807.