Sport, Spel, Sprint en Special kids

Een groot sport en plezierfestijn was het vrijdag op sportcomplex en atletiekvereniging Sprint. Honderden kinderen maakten kennis met de coolste sporten. Zo kon je vet snel meedoen op een BMX fiets, ging je van links naar rechts tijdens een potje hockey en honkbal. Ging je uit je dak als jouw golfballetje vele meters neerplofte en speelde jij keihard een potje tennis. En… de grootste kunst was het om hoog te springen, heel hoog en ja hoor een hoop van de kids lukten het. Zo kei vet gaaf!

Rolstoelbasketbal

Ieder jaar wordt deze speciale dag georganiseerd voor alle kids en ieder jaar weer is het een grote fundag. Jasmijn (11) probeert alle sporten uit en haar grote uitdaging is een potje rolstoelbasketbal te spelen. Pff best zwaar dus, sporten in een rolstoel? “Het lijkt heel makkelijk en het is echt heel leuk, maar dat je de bal op je schoot houdt is best lastig en je beweegt de rolstoel door steeds met je armen de stoel vooruit te duwen en dat is echt heel zwaar.”

Voor de een was het een zware dag, hele dag sporten en voor de ander was het een dag om kennis te maken met sport, spel en special kids. En dat het een speciale dag was, dat vond nou iedereen. Een dag vol plezier en fun, dus……… volgend jaar zijn we er weer bij?

Wil je nou ook bij ChaTime? Kijk dan snel op: www.chatime.nl/doe-mee

Of mail de redactie: redactie@chatime.nl

Nieuws