Reporters ChaTime zwemmen voor goed doel

Reporters Sammy en Kenji zijn niet bang voor een spat water. Zondag 11 september zijn zij dan ook te vinden in het water van zwembad de Kuil in Prinsenbeek. Waarom? Zij zwemmen voor het goede doel: Swim to Fight Cancer. Sammy’s opa heeft kanker. “Hij woont in Portugal en komt steeds naar Nederland voor zijn behandelingen omdat de zorg hier beter is dan daar. Nog steeds krijgen veel mensen deze ziekte en overlijden er mensen. Het is dus belangrijk dat er veel geld is voor onderzoek”, vertelt Sammy.

Trainen

Kenji zwemt omdat hij het een goed doel vindt en hij weet dat iedereen helaas wel iemand kent die deze ziekte heeft. De twee reporters trainden iets meer dan twee maanden en hebben aardig wat baantjes in het water afgelegd en zijn klaar voor zondag. “Wij hopen dat er veel publiek komt en dat we ons streefbedrag ophalen. Kenji hoopt 200 euro bij elkaar te zwemmen en Sammy’s op 150 euro.”

De twee hebben ook een wens: “Dat er een goed medicijn voor kanker wordt ontwikkeld waardoor het niet meer dodelijk is en dat het zondag een mooie en gezellige dag word en dat we met zijn allen een mooi bedrag bij elkaar zwemmen.”

ChaTime wenst haar reporters heel veel plezier en wij zijn supertrots op jullie!

Heb jij nou ook een mooi of bijzonder verhaal, mail via: redactie@chatime.nl

Nieuws