Over de school van de Toekomst

Deze week werd er weer een cool magazine van ChaTime News4kids gepresenteerd. Deze superleuke extra zomereditie van INOS, met het thema; De school van de Toekomst, werd door Juf Nicole overhandigd aan de leerlingen van de leerlingenraad.

Vet gaaf

De leerlingen vinden het vet gaaf om zichzelf in het magazine terug te zien. Eerder waren de leerlingen uit groep 7 en 8 geïnterviewd met de vraag; Hoe zie jij de school van de Toekomst? Op die vraag wisten zij wel antwoord; leskrijgen van een robot, met een VR bril terug de tijd in en.. misschien wel het meest belangrijkste; dat je veilig naar school kunt gaan en op het schoolplein mag heel veel groen.

Trots  

Een ding is ook zeker, alle kids zijn trots op hun artikel in het meest hippe magazine voor en door kids. Groep 5 t/m groep 8, van alle INOS scholen, ontvangen deze week het magazine in hun klas. Heel veel leesplezier toegewenst namens INOS en ChaTime News4kids.

Ook wensen wij de leerlingen van de leerlingenraad, die na de schoolvakantie naar de middelbare gaan, heel veel succes, plezier en geluk. En … wil jij nou ook in de leerlingenraad? Vraag aan je juf of meester hoe het werkt.

Have fun!!

Nieuws