Een middag vol sterren, skaters en slijmfans

Alleen maar blije gezichten, dat was het beeld afgelopen zondag in Electron. Een kei vette middag georganiseerd voor kids die van skaten, slijm, dj-en, graffiti en tie dye houden. Vet hoog en mega hard roetsjen de kids over de skatebaan van Pier 15. Bang? “Nee hoor, het is gewoon super vet om te skaten!”

Bij Electron is het opvallend stil! De muziekliefhebbers worden opgeleid tot DJ. Eerst leren zij hoe een dj-tafel werkt, dan gaan ze aan de slag met het mixen van muziek. Ze leren dit met een hoofdtelefoon op zodat ze in stilte kunnen oefenen op verschillende beats.

Slijmfans en supersterren

Naast muziek en skaten konden de kids graffiti spuiten, slijm maken en tie-dye, en als je nou niet weet wat tie-dye is, leggen wij je het even uit: tie-dye is verven op een shirt, maar je kunt ook coole tasjes verven. Je maakt een klein pakketje van de stof met touw of stiek. Dan ga je de stof verven en laat je dit intrekken, het leuke hiervan is, dat je niet weet van te voren hoe het eruit komt te zien, spannend! O’ja en nog lekker even met slijm slijmen, lekker met je vingers kneden in een plakkerige bonk.

Gave Graffiti

Wow, je zult je verfkunsten maar laten zien op een echte muur en ook dat maakten de kinderen mee tijdens de middag van weareallstars. Kirsten organiseerde dit feestje omdat zij vindt dat kinderen na die gekke coranatijd wel wat afwisseling konden gebruiken en afwisselend was het genoeg. En een ding was zeker die middag: de kinderen zijn sterren!   

Ben jij nou ook een van die sterren? Check dan snel www.chatime.nl/fotos

Nieuws

Leuke vakantie allemaal

Bijna vakantie en bijna weer een dag met heel veel spelletjes, activiteiten en oranje; Koningsspelen. De Koningsspelen is een jaarlijkse sportdag voor kinderen en is

Lees meer »