Een huis vol TALENTEN !!

In Nieuwe Veste werd met veel muziek en plezier de kersteditie van kindermagazine ChaTime gepresenteerd thema: Ontdek je Talent. In het winterse magazine een overzicht wat je allemaal aan leuks kunt doen bij OJT. Wedden dat jij ook je talent ontdekt?

Maar wat is een talent? Talenten zijn er in allerlei soorten, belangrijk is dat je vooral in jezelf gelooft en dat je nooit laat zeggen, dat je iets niet kunt. Want je zou zomaar goed kunnen zijn in schilderen, in tekenen, sport, zingen, dansen en vooral goed zijn in de dingen die je leuk vindt. Want dat is vet belangrijk.

GAAF

Zo is Noa reporter bij ChaTime en zij mocht samen met de directeur van Nieuwe Veste, Hilda Vliegenthart, het eerste magazine overhandigen aan wethouder de Nobel. “Wat een gaaf blad is dit en zo leuk al die talenten hier in huis”, lacht de wethouder. Alle talenten kregen een ChaTime mee naar huis, want je zult maar in het coolste magazine van de stad staan. Heb jij nou ook een talent waarover je iets wilt vertellen? Laat het ons weten en win een tas vol spelletjes en plezier van de leukste kidsshop in Breda: de Rohashop.

 

 

Nieuws