ChaTime op bedrijfsbezoek

De reporters van ChaTime komen op de coolste plekken in de stad. Dit keer bezochten de reporters een bedrijf in autobanden. Edward Kiefer is eigenaar van dit bedrijf en enthousiast vertelt hij over zijn werk. Zo moet je altijd zorgen dat je banden op goede spanning staan, dat ze niet glad zijn en dat je voor de zomer je winterbanden omwisselt naar zomerbanden. O’ja en vergeet niet je oliepeil te checken. “Het is belangrijk, dat als je met de auto op vakantie gaat, ook veilig gaat!”

Rubberboom

Edward weet echt veel over banden en zo komen de reporters te weten dat rubber uit een rubberboom komt. In de bomen zit een melkachtige vloeistof die bestaat uit rubberdeeltjes en eiwitten. Wist jij dat?

In de werkplaats mogen de reporters een band plakken, een ventieltje vervangen en autobanden op spanning zetten. Wow, maar wie was het snelst met ventieltje vervangen, dat is echt nog niet zo makkelijk? “We hebben weer veel geleerd”, glundert Matthew. En ook de meiden vonden het leuk om een middag te helpen in de werkplaats. Dank je wel Edward voor de leerzame middag en de autozwemband, die gaat mee op vakantie.

Kijk voor meer band op www.kieferbandenservice.nl

Nieuws