Zomereditie ChaTime gaat over geluk

Het was even schrikken voor Noud, toen hij zichzelf zag op de voorpagina van de zomereditie van kindermagazine ChaTime News4kids. “Wel even schrikken, maar ook wel superleuk”, lacht Noud. Deze week werd ChaTime News4kids, thema geluk, gepresenteerd. Samen met het team van INOS en juf Nicole, werd het magazine overhandigd aan de leerlingen van de leerlingenraad.

Trots

De kids vonden het vet gaaf om zichzelf in het magazine terug te zien. Eerder waren de leerlingen uit groep 7 en 8 geïnterviewd met de vraag; waar word jij op school gelukkig van? Maar wat is nou geluk? De een vindt het belangrijk dat je mag zijn die je wilt zijn, de ander als je veilig naar school kunt en weer anderen als je een cool schoolplein hebt, een fijne gymzaal of een leuke juf of meester.

Een ding is zeker, alle kids zijn trots op hun artikel in het meest hippe magazine voor en door kids. Groep 5 t/m groep 8, van alle INOS scholen, ontvangen deze week het magazine in hun klas. Heel veel leesplezier toegewenst namens INOS en ChaTime News4kids.

Ook wensen wij de leerlingen van de leerlingenraad, die na de schoolvakantie naar de middelbare gaan, heel veel succes, plezier en geluk.

Nieuws