Spreekbeurt scoort door tatoeage

Iza gaat altijd op onderzoek uit voor ze aan haar spreekbeurt begint. “Bij elke spreekbeurt ga ik ergens heen. Zo ben ik al naar het Anne Frank huis geweest, naar het Egyptisch museum en naar een modeontwerpster. Dat was allemaal super tof ”, vertelt Iza enthousiast.

Tattoo

Deze keer wilde ze graag haar spreekbeurt doen over tatoeages. “Ik heb het met mijn moeder hierover gehad en zij kende wel iemand die tatoeëert. Dus wilde ik weer een uitje, naar iets wat met mijn spreekbeurt te maken had.”

Iza naar De Inktfabriek  

“Het was daar super tof. Ik ging daar vooral langs om te kijken en om een interview te doen.

Melvin is tatoeëerder en hij was druk aan het werk, dus beantwoordde zijn manager Marieke al mijn vragen. Melvin heeft ook zelf een paar vragen beantwoord en hij heeft dingen laten zien. En wat ook zo cool was: ik heb ook nog wat spulletjes meegekregen om te laten zien tijdens mijn spreekbeurt. Het was echt heel leuk om daar te zijn want…, ik heb niet alleen geleerd hoe deze kunstenaars werken, maar ik heb ook nog eens gezien hoe een tatoeëerder te werk gaat!!! 

Mijn spreekbeurt is echt heel goed gegaan. De kinderen uit mijn klas vonden het erg interessant. 

Groetjes van Iza Kant, OBS De Springplank Teteringen

Eigenlijk is Iza een geweldige reporter. Wie weet wil ze ook in het team van ChaTime en komt ze op veel meer plekken, dan dat ze al is geweest. We horen van je Iza.

 Wil jij reporter worden meld je aan en doe mee!?redactie@chatime.nl

Nieuws