Riley naar de USA

Riley, leerling van KBS John F. Kennedyschool, is net terug van vakantie en die was geweldig. Samen met haar ouders en broer zijn zij naar Amerika en Canada geweest, wow, dat is mega ver. Maar hoe was het? “Super leuk, we hebben heel veel mooie dingen gezien en leuke dingen gedaan. In Amerika zijn we in Philadelphia, Washington DC, bij de Amish in Lancaster en New York City geweest. In Canada zijn we bij de Niagara watervallen geweest.”

Was het ver vliegen?

“Het was iets meer dan zeven uur vliegen naar New York en het was super tof om in Amerika te zijn. De mensen zijn heel aardig en er is heel veel te zien. We hebben te veel gedaan en gezien om alles te vertellen, maar de dingen die mij het meest bij zijn gebleven zijn toch de rondleiding in het Capitool in Washington DC en ik ben op vijf wolkenkrabbers geweest in New York van bijna 300 meter hoog en ik heb het Vrijheidsbeeld gezien. Super gaaf. Ik ben ook op de plek geweest waar de aanslagen van 11 september 2001 gebeurd zijn en dat was heel indrukwekkend en ook spannend.”

Riley heeft super veel gezien op haar vakantie, maar het aller gaafste wat Riley meemaakte was dat ze met een bootje en ook nog met een pad met trappen helemaal onderaan de Niagara watervallen zijn geweest en zelfs een beetje erin. “We waren kletsnat. Wist je dat dit een van de zeven Wereld Wonderen is? O’ja en het eten was er ook super lekker, vooral de cheeseburgers”, lacht Riley.

USA

Weet jij waar de afkorting USA voor staat of heb jij ook een cool verhaal? Mail de redactie en win vette prijzen: redactie@chatime.nl

Nieuws