Noor en Asma organiseren sponsorloop

Hallo, wij zijn Noor en Asma en wij zitten op basisschool KBS Weilust. Wij hebben een superleuk plan bedacht en dat willen we met jullie delen. Het plan hadden we vorig jaar al bedacht; het organiseren van een sponsorloop voor de organisatie van: Save The Children.

Plan

Dat plan zijn we uiteindelijk gaan uitwerken met de directeur en enkele leerkrachten van de school. We kregen allemaal opdrachten. Het was echt heel erg veel werk, dus we zaten ook elke schooldag heel hard te werken aan de sponsorloop. Uiteindelijk moesten we de sponsorloop uitstellen, omdat het heel hard ging regenen die dag! We waren toen wel heel erg teleurgesteld. We verplaatsten de loop naar vrijdag 31 mei.

Sponsorloop

De sponsorloop verliep heel goed en de kinderen van de school vonden het een leuk avontuur. We zijn rondjes gaan rennen om de school heen. Het uiteindelijke geldbedrag is geworden €7.821! Wow, echt super! We hielden nog een kleine speech voor de hele school en daarna kreeg iedereen een ijsje. Dat hadden we wel nodig na al dat rennen!

Save The Children

Het geld is voor de organisatie van Save The Children. Save The Children gaat naar oorlogsgebieden om daar voor de kinderen te zorgen. Dat is vooral in deze tijd goed nodig!

ChaTime News4kids vindt jullie toppers en wij zijn geweldig trots op deze meiden en de leerlingen van De Weilust in Breda.

Nieuws