Nog een paar nachtjes slapen

Op zaterdag 18 november om 14.00 uur komt Sinterklaas naar Breda. Dit keer niet met de stoomboot, maar komt Sinterklaas met al zijn feest-, disco-, tekeningen-, pepernoten-, rijm- en klim Pieten naar de Grote Markt. En vanuit daar trekt er een vet coole optocht door de stad. Op de Grote Markt kan je feesten, dansen, springen en snoepen van de pepernoten die de Pieten uitdelen. En weet je, de reporters van ChaTime News4kids zijn er ook. Zij gaan alle mini Sinterklaasjes en alle kleine mini Pietjes fotograferen. Wij hebben er zin in! We hopen jullie allemaal zaterdag te zien op de Grote Markt. Hieronder vind je het programma, dat de Sint ons stuurde.

Start optocht

Om 14.00 uur start de optocht door de binnenstad. De optochtstoet begint op de Grote Markt en komt dan voorbij het Stadhuis. Als Sinterklaas de stad ingaat, kan jij lekker dansen en springen met de Muziek- en Danspieten.

Om 16.00 komt de Sint weer terug naar de Grote Markt en zwaai jij naar Sinterklaas op het bordes van het Stadhuis. O’ja en ook de burgemeester komt naar dit leuke feest.

Natuurlijk blijven we nog even feesten en dan heel snel naar huis om je schoen te zetten!

Veel plezier allemaal en maak er een mooi feest van!

Nieuws

Leuke vakantie allemaal

Bijna vakantie en bijna weer een dag met heel veel spelletjes, activiteiten en oranje; Koningsspelen. De Koningsspelen is een jaarlijkse sportdag voor kinderen en is

Lees meer »