Komkommertijd bij ChaTime News4kids

Scholen dicht, kids op vakantie, burgemeester en wethouders niet aan het werk, weinig nieuws dus in de stad. In de media noemen ze dat komkommertijd. Meestal is die tijd in de zomer. Wij hebben nog wel wat leuke waterspelletjes voor jullie op een rij gezet, maar voor meer nieuws, zijn we na de schoolvakantie weer terug. Happy Holiday allemaal. We zien jullie na de zomer, latersssssssssssssssss

Ben jij cool en wil je afkoelen? ChaTime zet voor jou de leukste waterpretspelletjes op een rij !!

Wil jij jumpen in het water ga dan snel naar de Grote Markt of naar het Kasteelplein in Breda. Of….. ben je op de camping of in de tuin lees dan snel verder?

Vervang een bal door een waterballon! Waterballonnen gooien is leuk. Tennissen of baseballen met waterballonnen: dubbel zo leuk!

Maak je eigen waterslide

Nodig: vuilniszakken, water en heel veel shampoo. En plaats om te glijden natuurlijk!

Maak mega zeepbellen

Nodig: een hoepel, een kinderzwembadje en mega véééééél zeepbellenzeep. Wie maakt de grootste?

Schilder met waterballonnen

Vul (water)ballonnen met water, talkpoeder of maïzena en kleurstof en maak jouw kunstwerk op straat of de oprijlaan! Makkelijker en sneller? Gebruik dan een pomp om de (water)ballonnen te vullen.

Speel watertikkertje met paint

Voeg een beetje kleurstof toe aan het water in (gelijke) waterpistolen, trek de kinderen een goedkoop wit T-shirt aan en laat het spel beginnen. Wie heeft wie waar geraakt, dat is achteraf goed zichtbaar!

 

 

Nieuws