KBS De Boomgaard al 40 jaar een toppertje !!

En dat vindt Jani (11) uit groep 8 van KBS De Boomgaard nou ook. Op de vraag hoe hij denkt dat zijn school, die tussen de wijken Tuinzigt en Westerpark ligt, er over 40 jaar uitziet, hoopt hij, dat de school nog net zo leuk is als nu. “Misschien is het schoolplein iets anders, gaat alles digitaal of juist niet. Misschien wordt er weer als vroeger lesgegeven: komt het krijtbord weer terug en is het digibord verleden tijd. Mobieltjes zijn niet meer hip en … er staan meer speeltoestellen op het schoolplein. Wie weet staat onze meneer nog voor de klas, maar dan is hij wel bejaard”, schatert Jani.

Monstershake

40 jaar KBS De Boomgaard en dat wordt een hele week gevierd. Er is echt voor iedereen super vet veel te doen. Zo dansen de kleintjes op snelle beats en swingen zij op de Monstershake. Als heks, rare zombie en ook als enge vampier feesten en swingen zij. Scary. Tijdens de bootcamp wordt er keihard gewerkt, mega hoog gesprongen en vet veel gesport. Voor de wat oudere leerlingen staat er lasergame op het programma. Snel en nog sneller gaan de leerlingen, op de muziek van James Bond, te battle aan. Wow, dat zijn nog eens echte scherpschutters, maar wie wint?

Trots

Bart van Kempen is directeur van KBS De Boomgaard en hij is dan ook supertrots op zijn school. “De feestweek is dinsdag van start gegaan en er is echt zoveel te doen. Van sport en spel, tot muziek en dans. Ik wil echt iedereen bedanken die meehielp om deze jubileumweek mogelijk te maken: de ouderraad, de commissie, ouders, collega’s en natuurlijk onze leerlingen die super enthousiast meedoen aan het feestprogramma. Op naar de 50 jaar!”

Hiep hiep hoera De Boomgaard, namens de reporters en de lezers van ChaTime: Gefeliciteerd !!

Meer feest op: https://www.chatime.nl/fotos/

Nieuws