Taart Toppers: “Wij willen taart!!”

Geen taart, Geen Feest, dat dachten de leerkrachten van KBS St. Joseph. En dat er taart was, is niemand ontgaan. Meer dan 200 taarten, gemaakt door ouders en leerlingen van de St. Josephschool, stonden klaar om de honderdste verjaardag te vieren van de school. Directeur Maurice van de Lisdonk is dan ook super trots. Samen met reporter Savi, leerling van de St. Josephschool, opende hij het feestjaar door een taart aan te snijden en natuurlijk er lekker van te snoepen. En snoepen, dat deden alle leerlingen van de jarige school. Taarten in de meest coole creaties in allerlei kleuren en grootte: cup cakes, gebakjes met glazuur en marsepein met of zonder slagroom, versierd met spekjes, zuurstokken, stroopwafeltjes, confetti en vooral heel veel lekkers. Het was er allemaal en voor iedereen. Natuurlijk wilde onze reporter nog even weten wat er over honderd jaar nog in zijn school staat en hoe de school er dan uitziet?

Over honderd jaar

Meneer Maurice: “Als ik honderd jaar terugkijk dan zie ik nog het zwarte krijtbord in de klas. En ja, over honderd jaar? Dan hoop ik dat er nog heel veel kasten zijn met boeken, schriften en pennen. En dat de school nog bestaat en dat het net een groot feest is als vandaag!” Juf Annet is een van de Taart Toppers en zij is blij dat het een kei vet feestje is, samen met blije kinderen kan deze dag al niet meer stuk en wist jij, dat het heel het jaar feest blijft op haar school?

Wens voor de toekomst

Elijah smult van al dat lekkers, hij bakte voor de verjaardag van zijn school een appeltaart. Hij hoopt en wenst, dat de stenen over honderd jaar anders zijn van de school en dat er veel meer kleur wordt gebruikt op de muren en dat de lokalen groter zijn. En… het digibord mag vervangen worden door een televisie. Maar het belangrijkste vindt hij dat iedereen met fiets of te voet naar school komt, dat is goed voor het milieu, want hoe ziet anders de wereld er over honderd jaar uit!?

ChaTime feliciteert alle leerlingen, leerkrachten en de St. Josephschool met haar verjaardag.

Was jij nou ook op het feestje? Klik dan snel op chatime.nl/fotos en kijk of jij zit te smullen van cakejes en gebakjes.

Wil je nou ook net als Savi bij ChaTime? Kijk dan snel op: www.chatime.nl/doe-mee

Of mail de redactie: redactie@chatime.nl

Nieuws