Hiep Hiep Hoera Hoogakker !

Het is feest op beide locaties van NBS De Hoogakker en weet je waarom? De school bestaat 40 jaar en directeur meneer de Graaf is super trots. Reporters en leerlingen van De Hoogakker aan de Wandelakker, Maia (10) en Jelte (10), houden wel van een feestje en tussen de leuke activiteiten door interviewen ze de directeur:
 
“Hoe is het om bestuurder te zijn van een school?”
 

“Mijn werk is echt geweldig, ik doe het al 23 jaar en natuurlijk door corona was het allemaal even anders, daarom was het feest, 40 jaar Hoogakker, uitgesteld. Maar nu gaan we knallen en het is natuurlijk fantastisch om de leerlingen de uitdaging aan te zien gaan tijdens het lasergamen, ze meters hoog te zien springen op de springkussens of hoe de kleintjes spreuken en toverwoorden uitspreken om sprookjes tot leven te laten komen.”

Op locatie Blokmoeren glunderen juf Sandra en juf Marjolijn

“We mogen weer! Echt, het is zo super fijn om twee dagen te mogen feesten na die stomme coronatijd. En…de leerlingen verdienen een feestje!” De juffen zijn blij met de fijne sfeer op school en zij vinden het belangrijk voor kinderen, dat het veilig is op hun school en dat ze mogen zijn wie ze willen zijn.

Stormbaan: snel, stoer en super

Isa (10) en Floor (11) van locatie Blokmoeren krijgen geen genoeg van de stormbaan, de twee meiden gillen het uit. Voor alle kids is er wel wat te doen. Zo is er een bingo voor de kleintjes, kunnen ze scheuren over het schoolplein tijdens het racen op een knuffeldier, is er door de wijk een sprookjestocht georganiseerd en worden ze allemaal getrakteerd op ijsjes en frietjes. “Jippie, zo blij dat onze school jarig is!”  

  
 

Nieuws