Het Kasteel heeft een rolstoelschommel en die gaat vet hoog

Wow, het was een groot feest op SO Het Kasteel aan de Rijnauwenstraat. Het Kasteel is een school voor kinderen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking en geeft kinderen, die het nodig hebben, extra ondersteunig en of passend onderwijs. En weet je, deze kids willen ook lekker buiten te spelen en vooral in een coole speeltuin. En… die is er!

Opening

Met heel veel leerlingen, leerkrachten, de burgemeester, de directeur en de wijkminiSterren, is de rolstoelschommel geopend. Burgemeester Depla vond het maar wat tof om de schommel te mogen openen: “Het is toch geweldig en zeker ook belangrijk, dat alle kinderen kunnen spelen.”

Trots

Lieke ging vethoog in de schommel en ze zou wel uren kunnen schommelen. Ook Philia, Minke en Saar probeerden de schommel uit. Het was hun wens die uitkwam en ze zijn dan ook supertrots dat zij dit als wijkminiSterren hebben geregeld.

Draaimolen

Het Kasteel heeft ook een draaimolen. En… er komt ook nog een trampoline voor kids in een rolstoel. Bij die opening komt ChaTime News4kids ook weer langs hoor. Tot latersssssssss

Veel speelplezier allemaal.

Nieuws