Doe jij mee met ChaTime !?

Wil jij in de huid kruipen van nieuwsreporter? Meld je aan! Ben jij niet bang om naar een gipskamer in het ziekenhuis te gaan, wil jij kijken bij coole bakkers en gave plekken ontdekken in Breda?

Meld je aan !!

Meld je nu aan en wordt reporter bij ChaTime. Wij zoeken kinderen die voor onze coole kidsnieuwssite willen schrijven. Je mag ook schrijven over de belevenissen op jouw school: wat is hip op het schoolplein, welke juf is jarig en wie geeft de leukste gymles?

Schrijf mee, doe mee!!

Alles mag, als het maar geschreven is door jou en natuurlijk mag je ook schrijven over de avonturen in jouw buurt of wijk.

Wil jij onze site vullen met nieuws of met foto’s, dan ben jij vet welkom. Wij zien jouw reactie tegemoet via mail: redactie@chatime.nl 

Hoor snel van je, laterssss, groetjes Lidia van Hooijdonk hoofdredacteur kindermagazine ChaTime.

Nieuws

MOPPENMIX

Iedereen mag wel meer lachen, en dat vindt Joris Blomme ook. Hij stuurde een leuke mop naar de redactie:  Jantje bestelt een pizza bij de pizzeria.

Lees meer »

Over 4 en 5 mei

Op 4 mei vindt elk jaar de Nationale Dodenherdenking plaats. We hangen dan de vlaggen halfstok als teken van eerbied en respect voor oorlogsslachtoffers en we

Lees meer »