“Elvis Presley” woont in Tuinzigt

Tenminste, dat dachten onze reporters. Toen we door de wijk Tuinzigt liepen, op zoek naar nieuws, kwamen we een bijzondere huis tegen. Aan de wand van het huis hangt een coole oldtimer auto met daarin een beeld van Elvis. Elvis Presley was vroeger een hele bekende zanger, vraag het maar eens aan jouw opa of oma of ze Elvis kennen. Ad Nuijten woont in dit bijzondere huis. Als we voorbij komen zit hij in zijn voortuin. Supertrots is hij op zijn huis en stapelgek op misschien wel een van de bekendste zangers van de wereld: Elvis.

Gastvrij laat Ad ons een kijkje nemen in zijn huis, wat eerder  op een museum lijkt. Ad vertelt onze reporters hoeveel jaren hij van alles spaart over zijn idool. Zijn huis hangt vol met posters, staan er grote Elvis beelden, heeft hij super coole jukeboxen, staat er een echte Amerikaanse bank en tafel in de keuken en in een glazen kast hangt het glitterpak van Elvis. Zo vet!

Ad gaat graag naar Amerika en dan bezoekt hij op de sterfdag van Elvis zijn graf op Graceland. “Ik word dan echt heel emotioneel als ik aan zijn graf staat. Hij is gewoon veel te jong overleden.” Als we Ad vragen of hij nog wensen heeft weet hij wel antwoord te geven: “Ik word 70 jaar en ik hoop dat ik dit jaar nog een keer naar Amerika kan en dan ga ik natuurlijk ook naar het graf van Elvis.”

De reporters bedanken Ad voor zijn gastvrijheid en zij vonden het superleuk om in zijn museum een kijkje te mogen nemen. Viva las Tuinzigt !

Nieuws