ChaTime schittert op schilderij

Wow, je zult maar gefotografeerd en getekend worden door een kunstenaar en dan jezelf terug zien op het schildersdoek. Het gebeurde reporters Jazz-Lynn en Dyary. De twee leerlingen van OBS De Tweesprong zijn dan ook super trots. “Wow, ik kan er wel uren naar kijken”, lacht Jazz-Lynn. Zij schittert met Dyary en 50 helden van Breda, die allen iets moois doen voor de stad, op een vet gave muur in het Chassé theater.  

Kunstenaar Sjoerd

Jazz-Lynn interviewde ook nog even kunstenaar Sjoerd Jansen en vroeg hem wat nou het moeilijkste was aan dit kei vette project: 50 helden schilderen. “Het moeilijkste was om de helden zo goed mogelijk te tekenen, te schilderen en ze zoveel mogelijk te laten lijken, zoals ze zijn.”

“Hoe was het om dit project te mogen doen?” Geweldig”, vertelt Sjoerd trots. “Voor je begint te tekenen en of te schilderen, leer je eerst de mensen kennen door met ze te kletsen. En dat is echt chill. Ik heb voor het project 50 helden uit Breda mogen ontmoeten en ik heb ook nieuwe vrienden gemaakt. Dat is natuurlijk super cool!”

ChaTime bedankt Sjoerd Jansen, Pien Rutte en het Zuidelijk Toneel voor deze onvergetelijke ervaring.

Wil jij nou ook al deze kunstwerken bekijken, dat kan in het Chassé Theater.

Nieuws