Breda krijgt wijkministers

Wist jij dat er in Breda wijkminiSters zijn? Zij zetten zich in voor hun wijk en buurt. Kinderen vinden het belangrijk, dat hun wijk schoon en veilig is. Wil jij nou ook miniSter worden en je inzetten voor jouw wijk en of dorp? Mail de redactie. 

Samenwerking met Vrijwillig&Co

ChaTime werkt samen met de organisatie Vrijwillig&Co. Cool hé? Het pilotproject loopt tot augustus 2023, maar we hopen nog veel langer onze miniSterren in te zetten.

Hoofdredacteur Lidia van Hooijdonk heeft, samen met Jan van Haren, bestuurder van Vrijwillig&Co, grote plannen. Nu jouw plannen nog! O’ja en … we hebben weer een vette naam bedacht: MiniSters Kids, Dorp & Wijkzaken, afgekort: MKDW

Talenten van Kids

Talenten en ideeën van kids zijn vaak verborgen, maar komen bij ChaTime tevoorschijn! Alle tips en ideeën voor de stad, of jouw dorp worden belicht door de jonge “miniSterren” en reporters van kindermagazine ChaTime.” Al het nieuws en nog heel veel meer leuks, kan je teruglezen op onze site.

Meer weten? Kijk ook eens op: vrijwilligenco.nl

Je kunt ons ook mailen via: redactie@chatime.nl

Nieuws

Leuke vakantie allemaal

Bijna vakantie en bijna weer een dag met heel veel spelletjes, activiteiten en oranje; Koningsspelen. De Koningsspelen is een jaarlijkse sportdag voor kinderen en is

Lees meer »