Breda krijgt wijkministers

In juni bestaat kindermagazine ChaTime 15 jaar! Jippie! Geen feest voor de oud- en jong reporters, maar toch groot feest? Waarom? ChaTime mag een kinderwijkraad opzetten in onze stad en jij kan meedoen!

Samenwerking met Vrijwillig&Co

ChaTime werkt samen met de organisatie Vrijwillig&Co. Cool hé? Het pilotproject loopt een jaar en start in september. Hoofdredacteur Lidia van Hooijdonk heeft, samen met Jan van Haren, bestuurder van Vrijwillig&Co, grote plannen. Nu jouw plannen nog! O’ja en … we hebben weer een vette naam bedacht: MiniSters Kids, Dorp & Wijkzaken, afgekort: MKDW

Talenten van Kids

Talenten en ideeën van kids zijn vaak verborgen, maar komen bij ChaTime tevoorschijn! In september 2022 gaat de eerste club “ministers” aan de slag in de wijk Tuinzigt en Westerpark. Zij zijn leerlingen van basisschool De Boomgaard. Vervolgens komen er “ministers” in de wijk Geeren-Noord en vervolgens krijgen alle wijken en dorpen “ministers”. Alle ideeën, tips, gebeurtenissen en nieuws uit de stad, worden belicht door de jonge “ministers” en reporters van kindermagazine ChaTime.” Al het nieuws en nog heel veel meer leuks, kan je teruglezen op onze site.

Meer weten? Kijk ook eens op: vrijwilligenco.nl

Je kunt ons ook mailen via: redactie@chatime.nl

Nieuws

MiniSters bouwen stad

De ministers uit verschillende wijken en van diverse basisscholen uit Breda kwamen woensdagmiddag samen, in de raadzaal van het stadhuis, om een stad te bouwen.

Lees meer »