• RegenSpelletjes
  • RegenSpelletjes

  RegenSpelletjes

  Brrrrr ben jij die regen nu alweer beu? En ze hebben deze week nog meer regen voorspelt, dus ja... dan moeten we het maar met de regen doen, er zit niets anders op. Maar wie heeft er nou een hekel aan regen? Je papa en mama of jij ook, hoewel....?! Jullie kids zitten er meestal niet mee en hebben juist de grootste lol. Blijf niet binnen en kom naar buiten! In de regen ruikt, klinkt en voelt alles anders en in de regen ziet er alles anders uit.
   
  Met nat zand kan je super coole leuke dingen doen, meer dan met droog zand. Er is modder en je kunt lekker kliederen. Er zijn plassen en er komen dieren zoals regenwormen, slakken en soms kikkers tevoorschijn. De wereld ziet er anders uit! Dus ga lekker naar buiten en speel met de modder.
   
  Vang druppels in de regen. Zet allemaal een kopje neer en kijk wie de meeste druppels vangt. Zijn het er evenveel? Raad van te voren tot waar het kopje gevuld zal zijn als de regen stopt. Speel in de plassen en doe lekker mee en kijk wie de grootste spetters kan laten rondvliegen. Jump, ren en tapdans door de plassen. Zolang kids er goed op gekleed zijn is er niets aan het handje enne jullie zijn toch niet van suiker? Met water en een winddichte jas en regenlaarzen vermaak jij je prima, toch? Doeiiiiiiiiiiiiiiiiii, veel waterpret. 
 • Rohashop
  SatDesign
  kids proof
  Mennolt
  pathe
 • Key groep
  Kiefer Banden Service