Zoka Breda! “Overal waar we komen!”

Zingen, zwemmen, muziek maken en vooral een super coole vakantie hebben, dat is Zomerkampen Breda. En zingen, dat kunnen ze, want overal waar ze komen vragen ze wie die kids van de Zoka zijn. En dat zijn er een hele hoop. Begin augustus was het de tweede week van de Zoka en er waren meer dan 120 kinderen op het kampeerterrein.

Spelletjes en Schmink

Meestal begint de Zoka met heel veel leuke spelletjes en een rondleiding door het bos en een tocht over het kampeerterrein. De jongste kinderen hebben het thema muziek en zij hebben al een hoop activiteiten gedaan zoals levend kwartet, het schminkspel en een bonte middag! In hun vakantieweek helpen zij Bas Gitaar helpen om zijn muzikale talent en muzieknoten weer terug te vinden met behulp van zijn grootste fan, Jo met de Banjo.

Zwemmen en Sprookjestocht

Op het einde van de week wordt afgesloten met een fantastische sprookjestocht op vrijdag. De kinderen van tienerkamp hebben het thema keizerrijk en zij zwemmen  heerlijk in hun eigen zwembad, cool toch? En o’ja ze strijden tegen elkaar tijdens het smokkelspel op de stormbaan. En de Tieners verslaan zwarte ninja’s om het kampeerterrein en de kids te beschermen, zo vet gaaf. Ook hebben ze hun eigen speciale spooktocht.

De jongeren verblijven niet op het kampeerterrein en zij zijn met de fiets vertrokken naar andere locaties waar zij de hele week verblijven. De jongeren doen een hele hoop verschillende grote activiteiten zoals droppings, klimmen in het klimbos, spooktochten, laserschieten en chillen aan het water. De vakantie zit er weer bijna op voor de jeugd en de vrijwilligers van Zoka hebben de kids de tijd van hun leven bezorgd, vet toch?

Kijk voor meer vakantie op:

https://zomerkampenbreda.nl

Nieuws