Waar denk jij aan bij Lentekriebels?

Waar denk jij aan bij Lentekriebels? Dat het lente wordt, dat je kriebels voelt in je buik of misschien gaan de kriebels  wel over liefde, vriendjes en meer. De Week van de Lentekriebels is een nationale projectweek voor het speciaal- en basisonderwijs.
 
Wordt er op jouw school weleens gepraat over weerbaarheid, relaties en seksualiteit. De projectweek Lentekriebels helpt om deze thema’s te bespreken op school. De Week van de Lentekriebels is dus een cool en goed begin. Eén van de doelen van de Week van de Lentekriebels is om de leerlingen van de basisscholen kennis te laten maken met relationele en seksuele vorming. Het is een leuke manier en een goed begin om schoolbreed aandacht te geven aan relaties en seksualiteit.
 
Je zult merken, dat als jouw school meedoet hoe leuk het is om mee te doen met lessen die gaan over vriendjes, liefde, verliefdheid en meer. Zeker weten dat leerlingen op de lessen enthousiast reageren en hoe zinvol het is om hier les over te geven. De Week van de Lentekriebels helpt om dit bijzondere onderwerp aandacht te geven.
Wil je nou meer weten klik dan op de link hieronder. 
 

Nieuws