Thriller Tuinzigt

Het spookt in de Ahornstraat. Waarom? Omdat het bijna Halloween is. Halloween is een scary feest en wordt in verschillende wijken in Breda georganiseerd. ChaTime is in de wijk Tuinzigt en daar is het vet griezelig. Wow, ben jij al door de Ahornstraat gelopen, dan ben jij echt superstoer?

Vet griezelig

Overal ligt bloed, hangen er afgehakte hoofden en armen en is het vet griezelig bij de voordeuren van de bewoners. Chantal is een van de bewoners en zij heeft het enge feest mee georganiseerd. Christiaan en zijn vader John bouwden, samen met de buren, de griezeligste straat van de wijk. Durf jij vrijdagavond 27 oktober naar de Ahornstraat te komen? Kom dan naar de wijk Tuinzigt. Daar komen griezels, clowns en zombies om 18.30 uur tot leven.

Meer horror vind je onder het kopje foto’s

Haagse Beemden: O´ja niet alleen in Tuinzigt is het griezelen ook in de Haagse Beemden kan jij het donkere griezelige bos in. Bij boerderijk de Sik, Kesterendreef 14, kan je je aanmelden, het begint om 19.00 uur.

Heuvel: In de wijk Heuvel is het vrijdag ook griezelen, daar begint de enge tocht om 20.00 uur en alle stoere kids die durven en wel van griezelen en grommen houden, kunnen zich melden bij buurthuis de Brink, Heemskerkstraat 55.

Hoge Vucht: Woon je nou in de Hoge Vucht, dan is ook daar een Halloweenfeest aan de gang. Daar start de avond om 18.30 uur op het schoolplein van basisschool Het Noorderlicht aan de Cornelis Florisstraat 25. Vanuit daar vertrekken de kinderen, die het durven, door de wijk om allerlei opdrachten uit te voeren met natuurlijk verschillende griezels om het extra spannend te maken.

Let op: kinderen die niet op het Noorderlicht zitten betalen €2,- om mee te doen. Zij kunnen zich opgeven via mail; or@bshetnoorderlicht.nl 

Nieuws

Leuke vakantie allemaal

Bijna vakantie en bijna weer een dag met heel veel spelletjes, activiteiten en oranje; Koningsspelen. De Koningsspelen is een jaarlijkse sportdag voor kinderen en is

Lees meer »