Teteringse vriendinnen houden hun baktalent geheim voor oma

Het was een groot bakfeest voor Emma (12) en Isa (12). De twee hartsvriendinnen uit Teteringen deden mee aan het programma CupCakeCup op Zapp. In dat programma strijden jonge baksterren voor de titel beste cupcaker en win je een Gouden CupCakeCup. “Het was zo leuk om mee te doen met het programma”, lachen de meiden. “We zagen de oproep op televisie en wij vonden het wel cool om mee te doen. We hadden natuurlijk nooit verwacht dat we uit werden gekozen en we hebben zelfs bijna de finale gehaald.” Dat er twee baktalenten in de keuken staan, had ChaTime snel door. Reporter Fien interviewde de vriendinnen en volgde nauwkeurig het maken van de cupcakes.

Teleurgesteld of niet ?

Tussen het mixen door, het versieren en toppen van al dat lekkers, wil Fien weten of de teleurstelling groot was toen ze hoorden dat ze de finale niet hadden, gehaald? “Ja, we waren wel teleurgesteld, maar toen we van de snoepkraam mochten smullen was de teleurstelling snel voorbij.” Emma en Isa hebben vooral veel geleerd over hoe je bijzondere cupcakes versiert, maar ook hoe televisie maken werkt. “Er wordt soms wel wat  in scene gezet, je mag bijvoorbeeld niet in de camera kijken, worden bloopers soms wel en soms niet uitgezonden en… je hebt een geheimhoudingsplicht. Zo mag je tegen niemand zeggen wie er door is naar de finale of wie wint. Gelukkig hebben we onze oma’s niet ingelicht over ons avontuur en hebben we alles goed geheimgehouden”, gieren de meiden. “Heel Teteringen zou op de hoogte kunnen zijn!”

Gelukkig hebben de baktalenten ChaTime wel ingelicht. De meiden krijgen dan ook een vette 10 voor het leuke interview en voor het maken van al dat lekkers.

Heb jij nou ook een talent. Mail naar redactie@chatime.nl en wie weet komen onze reporters bij jou langs voor een interview.

Nieuws