Beestachtig feestje op Kinderboerderij Parkhoeve

Het was zaterdag een groot feest op Kinderboerderij Parkhoeve Geeren-Noord! En waarom? Zij bestaan 20 jaar en dat werd beestachtig groot gevierd. Lianne is bestuurslid en vrijwilliger van deze leuke boerderij en zij is super trots. “Het is zo leuk om alle kinderen te zien genieten en dat ze zo blij worden van de dieren. Het is gewoon geweldig dat we dit al twintig jaar doen in en voor onze wijk! Het is fijn om te werken in de natuur, tussen de dieren en vooral om dit samen te doen met zoveel enthousiaste vrijwilligers.”

Speeltuinen en midgetgolf

Stephanie is ook een van de vrijwilligers en zij werkt al 20 jaar op de boerderij. Zij weet echt heel veel van alle dieren die er wonen. Zo weet ze dat er 52 dieren op de boerderij wonen, dat er drie speeltuinen zijn, een midgetgolfbaan en een waterspeeltuin! En… dat er in twintig jaar niet zo heel veel veranderd is op Parkhoeve, alleen dat er nu ook parkieten en eenden zijn komen wonen. Stephanie hoopt, dat over twintig jaar het park nog groter is, met nog meer dieren, een nog groter terras en een uitgebreide horeca.

Tegenover de boerderij ligt ook nog een andere leuke boerderij. Daar hebben ze een moestuin waar je lekkere groente en fruit kunt kopen, en ze hebben daar ook heerlijke kruiden. En weet je wat ze ook hebben? Zonnebloemen, herfstboeketten en als je Halloween gaat vieren, dan ben je daar voor pompoenen aan het juiste adres. 

Wil jij nou ook eens naar deze kei vette boerderij en helemaal gratis? Kijk dan snel op parkhoevebredanoord.nl

Was jij nou ook op het dierenfeestje? Klik dan snel op chatime.nl/fotos

Wil je nou ook bij ChaTime? Kijk dan snel op: www.chatime.nl/doe-mee

Of mail de redactie: redactie@chatime.nl

Nieuws