Steek jij je licht op?

Vakantie voorbij en de wintertijd is weer begonnen. Oeps, dan wordt het al best vroeg donker. Als jij ’s avonds nog de deur uitgaat, maar natuurlijk ook in de ochtend, doe dan altijd jouw licht van de fiets aan, want als bestuurders van een auto jou niet zien, dan kan dat weleens heel gevaarlijk zijn.

Zuinig op onze bewoners

De gemeente Breda is zuinig op haar bewoners en zij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: DOE JE LICHT AAN !!! Daarom komt er een actie: ValOpShop. Het campagneteam rijdt met busjes door de stad en gaan in gesprek met fietsers en voetgangers over hoe belangrijk het is om goed verlicht te zijn.

ValOpShop

De komende weken staat de ValOpShop in Breda: op 3 november aan de Oosterhoutseweg tegenover de school Scala, 8 november Van Coothplein, 10 november Lunetstraat en op 21 november aan de Terheijdenseweg. Altijd van 07.00 tot 10.00 uur. Wethouder Carla vindt het ook belangrijk dat je goed wordt gezien in het donker. Want een ongeluk zit in een klein hoekje. Misschien is het ook wel stoer om een lichte winterjas te dragen: geel of wit, dat is supercool.

Dus: steek jij je licht op?

Nieuws