“Roken is niet chill”

Breda en alle kids in onze stad willen een rookvrije speeltuin en… weet je, dat gaat lukken! Eerder werden er al een hoop rookvrije speeltuinen geopend. En er komen er nog veel meer. Deze week was de Haagse Beemden aan de beurt. Zo was er aan de Julie Claesstraat een hele bijzondere opening.

Ryan-Omer ontwerpt rookvrij bordje

Want…. het rookvrije bordje in de speeltuin is ontworpen en getekend door Ryan-Omer (10). Ryan-Omer zit op basisschool De Burgst en hij is super trots, dat hij bijdraagt aan een rookvrije generatie. “Roken is echt niet chill, het is vies, het stinkt en het is ook heel ongezond!”

Ook wethouder Arjan van Drunen is trots en samen met heel veel kids werd het een rookvrijfeest in de speeltuin. “Kinderen moeten geen rook inademen en roken is ook een slecht voorbeeld. Laten we onze kinderen gezond en fijn buiten laten spelen”, lacht de wethouder.

Natuurlijk wil ChaTime ook een rookvrije generatie en zij maakten hier een filmpje over. Kijk snel het filmpje en… iedereen doet toch mee!! Blij rookvrij.

Heb jij nog vragen of wil jij ook een rookvrije plek? Mail de: redactie@chatime.nl

Nieuws

MiniSters bouwen stad

De ministers uit verschillende wijken en van diverse basisscholen uit Breda kwamen woensdagmiddag samen, in de raadzaal van het stadhuis, om een stad te bouwen.

Lees meer »