Over Kanjers van de Klokkebei

Op 25 mei was het na twee jaar eindelijk zo ver. Er werd weer een sponsorloop gelopen op de Klokkebei. Dit jaar stond de Sjoerd Daniëls foundation centraal. Weet jij wat dat voor een foundation is? Zij zetten zich in voor de vroegopsporing en wetenschappelijk onderzoek naar slokdarmkanker. Kanker is echt een vreselijke ziekte. Echt super goed dus, dat daar onderzoek naar wordt gedaan !!! 

Maar voor de loop begon,  moest er wel even warm worden gelopen en de spiertjes opgerekt. Yes toen begon de sponsorloop!

Heel veel  rondjes

De leerlingen liepen super vet veel rondjes rond de school, weet je hoeveel kilometer dat is. En wat denk je? Gelukt dus! Wat een prestatie. Extra gemotiveerd omdat de stichting is opgericht na het overlijden van Sjoerd Daniëls: ouder van Maud en Jens, leerlingen van de Klokkebei. De toppers werden aangemoedigd door ouders, opa’s, oma’s, leerkrachten en medeleerlingen. Wat een geweldige kids, ze waren niet meer te stoppen!

Wat is er opgehaald?

Toen was het zover. Op maandag 13 juni werd de cheque overhandigd aan Sanne Daniëls, mede oprichter van de Sjoerd Daniëls foundation. Met een fantastisch resultaat: onze Klokkebeikanjers hebben samen een bedrag van €10.150 opgehaald! Mega vet veel!

Wij zijn super trots op alle kinderen die zich hebben ingezet en samen voor dit geweldige bedrag hebben gezorgd! Super cool dus!

Nieuws