Dirk van Veen voor Voedselbank

De leerlingen van basisschool Dirk van Veen waren er maar druk mee zo net voor de vakantie. Zij maakten met heel veel plezier een mooie en feestelijke versierde doos met daarin eten en drinken voor de Voedselbank in Breda. Wat zullen daar een hoop kinderen blij van worden, zo tijdens de feestdagen.

“Speciaal voor kinderen en gezinnen die het financieel niet zo goed hebben. En natuurlijk geweldig dat de leerlingen van de Dirk van Veen helpen om die kinderen te steunen en zo bijdragen aan het welzijn in Breda”, vertelt juf Simone. “De groepen maakten de dozen voor de kinderen van hun leeftijd. Aan de doos, werd een kaartje vastgemaakt, met daarop de leeftijd voor wie de doos is. Zo weet de Voedselbank voor welke leeftijd de doos is gemaakt.” Superslim dus! De doos is gevuld met spelletjes, handschoenen en beleg voor op de boterham.

Doos vol verrassingen 

De Voedselbank haalt de verrassingsdozen op en zij geven ze dan aan de kinderen en of ouders die bij de Voedselbank komen. De leerlingen en leerkrachten van de Dirk van Veen hopen natuurlijk dat de kinderen blij zijn met de gevulde dozen. Meneer Remco helpt ook mee om de dozen uit te delen.

De school doet dit ieder jaar en zij vinden het wel heel jammer dat het steeds meer nodig is. De Dirk van Veen is gelukkig, dat zij deze kinderen blij kunnen maken en zij wensen alle kinderen een mooi 2023!

Groetjes van de Dirk van Veen

Nieuws