Mickey Mouse gespot in Breda

Kom je op zondagmiddag Mickey Mouse tegen en weet je waar? In het sportcentrum bij de Scharen. Daar wordt een supercoole middag georganiseerd: Pin Trading. Weet jij wat dat is? Dat is een beurs waar je allerlei soorten broches, die jij op je blouse of shirt pint, kan ruilen en kopen. In de grote zaal van het sportcentrum is het echt megadruk en organisator Dennis Verdaasdonk vertelt ons dat hij deze middag al 11 jaar organiseert. Ooit begonnen in een klein zaaltje en nu in een hele grote zaal. En in die zaal is zoveel te zien en te koop: tasjes, broches, beelden, koffers en nog heel veel meer.

Schmink en glittertattoo

Alexia (10) is helemaal uit Zeeuws Vlaanderen gekomen om al die leuke Disney spullen te bekijken. Je kunt ook die middag op de foto met Mickey Mouse en met Katrien, er is een schminkhoek en je kunt glittertattoos laten zetten. Nikki heeft echte tattoos, Peter Pan kijkt je lachend vanuit haar been aan. Ze vertelt ons dat ze meer dan 300 pins heeft gespaard. Wow, dat is vet veel!

ChaTime had het weer geweldig leuk, maar wil jij nou de volgende keer dit Disneyspektakel niet missen? Houd dan de facebookpagina in de gaten:

https://www.facebook.com/pintradingmiddag

Nieuws