Leerlingenraad Nutsbasisschool Teteringen vol coole ideeën

Je zult maar mogen deelnemen in de leerlingenraad, dat is kei vet natuurlijk. Kids die in de leerlingenraad zitten komen enkele keren per jaar bij elkaar en bespreken hun ideeën tijdens de mini vergadering en ze bespreken de tips die in de ideeënbus zijn gestopt. Zo had meneer Tim het idee om 24 december een pyjama dag te houden, super cool zo net voor de vakantie.

Vergadering 

Maar voor alles wordt besproken wordt de vergadering geopend. Willem is voorzitter en hij vraagt of er mededelingen zijn? En die zijn er, sommige leerlingen zijn goed voorbereid en enkele zijn het vergeten. Gelukkig helpt meneer John de leerlingen, maar hij vindt het wel belangrijk dat je je “werk” als leerlingenraad serieus neemt. De raad kan namelijk beslissen over feestjes, over het schoolplein en over het voetbalveld. En daar had Kheira een leuk idee over: “Vervang het gras door kunstgras, want vallen doet pijn!”

Ideeën 

Volgende week is er weer een vergadering gepland en worden er weer mooie ideeën en tips besproken. Misschien vinden ze het wel leuk als ChaTime een keer in de klas komt en vertelt over hoe het is om een magazine te maken?

Zit jij nou niet in de leerlingenraad, maar wil jij je wel inzetten voor een veilige wijk, of wil je nieuws kwijt over jouw wijk, school of buurt? Mail de redactie: redactie@chatime.nl  

 

Nieuws