Lara knipt haar haren af voor het Prinses Maxima Centrum

Lara is superstoer, zij knipte haar lange haren af en doneerde het opgebrachte geld van haar actie, aan het Prinses Maxima Centrum, maar waarom? “Mijn klasgenootje moet soms naar het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Zij heeft kinderkanker en daarom wil ik haar graag helpen want ze is superlief.

Goede doel 

Mijn nicht haalde vorig jaar geld op voor een goed doel. Zij liet haar lange haren afknippen en dat vond ik ook wel een goed idee. Ik heb toen mijn haar nog langer laten groeien en aan mijn familie gevraagd of zij mij wilde helpen met geld in te zamelen. Mijn haar heb ik inmiddels af laten knippen en er is al iets meer dan 750 euro gegeven. Misschien komt er nog wel een beetje bij als mensen dit lezen.

Haarstichting

Zo kan ik het Prinses Máxima Centrum helpen én tegelijk via de Nederlandse Haarstichting mijn haar geven aan vrouwen die hun haar verliezen omdat ze kanker hebben. Het is wel een beetje vreemd om kort haar te hebben, ik heb altijd lang haar gehad. Gelukkig vindt iedereen mijn nieuwe kapsel supermooi. En ik ben nu zo klaar met mijn haar kammen. Cool toch?

Het leuke is ook dat ik mijn haar nu makkelijk los kan dragen over mijn baha’s (gehoorapparaatjes). Je kan ze niet meer zien en ze gaan nu ook niet meer piepen. En mijn vriendje vindt het gelukkig ook een leuk kapsel.”

Wil jij nou ook helpen en iets doen voor het Prinses Maxima Centrum? Mail de redactie en wij brengen je in contact met Lara: redactie@chatime.nl 

Lara dank je wel voor je mooie verhaal en wij vinden jou superstoer en je ziet er supermooi uit. 

Nieuws