Jippie de kermis is weer in dorp & stad

Ook zo gek van suikerspinnen, zuurballen, lekstokken, oliebollen en botsauto’s, maar vooral van zwieren en zwaaien op de kermis? Dan heb jij geluk want vanaf 1 september kan jij naar de Kermis in het Ginneken! De Kermis staat op het Schoolakkerplein! O’ja de Kermis duurt tot 5 september in het Ginneken.

Prinsenbeek

Deze Kermis gemist dan kan jij ook de botsauto’s bezoeken in Prinsenbeek van 17 tot en met 20 september. Trommel al je vriendjes op en ga lekker naar de Kermis.

Princenhage

Ook in Princenhage aan de Haagse Markt kan jij oliebollen en lekkers halen, wanneer?  Van 23 tot en met 26 september van 13.00 uur tot 23.00 uur heb jij daar de leukste tijd.

Bavel

In Bavel staat de Kermis op het Kerkplein van 24 tot en met 28 september.

Chasséveld

En Jippie, dan komt de Kermis naar het Chasséveld van 15 oktober tot en met 24 oktober. Wow durf jij in de kei vette attracties hoog in de lucht, nog hoger en sneller? 

Let op:

De kermissen hebben een in- en uitgang, dat komt door Corona en er worden een maximum aantal bezoekers toegelaten. Het kan dus zijn dat je even moet wachten tot mensen zijn doorgelopen. Maar dat kan jouw Kermispret toch niet verpesten?

Veel plezier allemaal !!

Nieuws