In gesprek met wethouder Bruijns

De wijkministers uit het centrum, zetten zich in voor hun wijk of buurt. Zij gingen met wethouder Jeroen Bruijns in gesprek. De wens van Stan, Koen, Ties en Iggy is een rookvrij park of een plek met rookhofjes. We spraken de wethouder in het park en hij was super enthousiast over de ideeën van de leerlingen van de St. Josephschool. “Met deze ideeën kunnen wij wel wat”, lacht Jeroen, en ja, wij mogen Jeroen zeggen. “Misschien moeten we gaan voor een heel rookvrij park!” Daar waren de miniSterren het wel mee eens. Wordt dus vervolgd.  

Hondenpoepzakjes

Koen wilde ook even weten of het mogelijk is om bij de ingangen van het park gratis hondenpoepzakjes te hangen. Daar gaat de wethouder over nadenken, wordt vervolgd. “Misschien is het een idee, dat mensen met een hond, gratis poepzakjes kunnen afhalen bij de gemeente”, bedenkt Koen. Goed plan Koen.

Hondenuitlaatplaats, waar dan?

Wist jij trouwens, dat er tegenover het park een strook is waar je je hond mag uitlaten? Dat is aan de Delpratsingel. Maar hoe weet je dat? Het paaltje wat aangeeft dat het een uitlaatplaats is, ligt kapot op de grond. Daar hebben we inmiddels melding van gemaakt bij de Buiten Beter app. Heb jij nou ook vragen over jouw straat, wijk of buurt? Of wil jij iets melden, mail ons: redactie@chatime.nl.

Peiling

Binnenkort horen jullie meer over deze geweldige ideeën en we gaan ook nog het park in om te peilen wat bewoners en bezoekers vinden van een rookvrij park, wordt vervolgd.

Nieuws