Ideeënbus en schoolplein opgepimt

ChaTime News4kids is uitgenodigd om het nieuwe schoolplein op NBS Teteringen te bekijken. Evie (11) en Emilie (9) zitten in de leerlingenraad en zij denken mee over wat zij willen veranderen of verbeteren op hun school. En dat zij geweldig meedenken is wel een 10 waard. Bij het veranderen van het schoolplein hebben zij de vloertekening bedacht en zij wilden graag het voetbalveld op een andere plek.

Nieuwe glijbaan

De meiden zijn supertrots op hun schoolplein: groot en lekker ruim. Maar het meest leuke vinden ze de nieuwe klim- en glijbaan. Dikke rijen met leerlingen wachten om vet snel te roetsjen en hoog te klimmen. Naast heel veel speelpret is het plein groen en er worden allerlei kruiden verbouwd. “Nu het schoolplein klaar is, gaan we onze ideeënbus oppimpen, want die ziet er niet zo gezellig meer uit”, lachen de meiden.  

ChaTime News4kids vindt het geweldig als kinderen meedenken over hun school, maar wil jij nou meedenken over jouw dorp en wil jij MiniSter worden? Wil jij een chillplek of een jongerencafé?

Of heb jij tips? Mail de redactie: redactie@chatime.nl

Nieuws