Heuvelbrink omgetoverd voor buurtfeest

Ken jij het Carillon aan De Heuvelbrink? Daar wordt op zaterdag 29 april een supergroot buurtfeest gehouden. Van 12.00 uur tot 18.00 uur is er mega vet veel te doen voor jong en oud. Diana van Oers, beheerder van buurtcentrum De Brink, vond dat het tijd werd voor een feestje in haar wijk. “We hebben met heel veel plezier en met heel veel vrijwilligers deze dag voorbereid.”

Klimmen en Klauteren

Diana hoopt, dat het een dag wordt voor iedereen, een dag met gelijke kansen. “Iedereen is welkom om te klimmen en te klauteren op de stormbaan, een potje te sjoelen, of te snoepen uit de suikerspinnenkraam of ijscokar. O’ja, alles is gratis, de ranja, maar ook als je je wilt laten schminken.

Sporten

Ook aan de sporters is gedacht,  er is een workshop MMA (Mixed martial arts). En… en er is een loterij waar je de mooiste prijzen mee kan winnen. Aan de ouderen is ook gedacht; “Die kunnen lekker een drankje doen op het terras.” De organisatie verwacht een heerlijk zonnetje, veel plezier en vooral een gezellig samenzijn.

Nieuws

Leuke vakantie allemaal

Bijna vakantie en bijna weer een dag met heel veel spelletjes, activiteiten en oranje; Koningsspelen. De Koningsspelen is een jaarlijkse sportdag voor kinderen en is

Lees meer »