HALLO K3 !!

Hey, jij hebt het vast al gehoord? Klaasje van K3 stopt ermee. En weet je wat? Renate (21) uit Princenhage wilt de plek van Klaasje wel innemen. En daarom deed ze mee aan de auditie. Dat is een soort wedstrijd waar een jury kijkt of je goed kan zingen en dansen. Renate was als klein meisje al gek op K3. “Ik heb mezelf aangemeld bij het programma omdat het supertof is om te zingen en te dansen!”
 

Beroemd

Renate vindt het superleuk om beroemd te worden. Zo vond ze het super cool om mee te doen met de talentenshow: Wie wordt de nieuwe Klaasje? Er waren wel meer dan 22600 aanmeldingen, wow, dat is super veel dus! Gelukkig mocht ze een ronde door. “Ik zat met ongeveer twintig andere meisjes in een grote zaal. De
auditie was echt spannend. Een jury beslist dan of je doorgaat naar een volgende ronde. Helaas ben ik niet geselecteerd voor de tv audities.”
 

Moest je huilen toen het niet doorging?

“Nee, ik moest niet huilen. Wel baalde ik heel erg.”
 

Wat zou je graag willen doen in de toekomst?

“In de toekomst zou ik supergraag nog een keer in een echte grote musical willen spelen. Ook lijkt het me heel gaaf om met een bekende Nederlander ooit een liedje te zingen. Wel wil ik altijd met kinderen blijven, werken.”
 

Heb je een boodschap voor onze jonge lezers?

“Doe de dingen die je leuk vindt en geef nooit op! Als je een kans kan pakken, moet je hem altijd nemen. Als het niet helemaal uitpakt zoals je hoopte, zie het dan als een ervaring waar je van hebt geleerd en nooit meer gaat vergeten. Dit maakt je alleen maar sterker en beter. De volgende keer dat je een kans pakt, sta je sterker in je schoenen. Blijf dromen en geef nooit op!”
 
Xxxx Renate

Nieuws

Leuke vakantie allemaal

Bijna vakantie en bijna weer een dag met heel veel spelletjes, activiteiten en oranje; Koningsspelen. De Koningsspelen is een jaarlijkse sportdag voor kinderen en is

Lees meer »