Geradus Majella wijk; grijs, grauw en geen groen

WijkminiSterren Stella (9) en Jolie (10) wensen een groenere en gezelligere wijk. Zij zitten op de Montessorischool, maar wonen in de wijk Gerardus Majella. Een rondje door de buurt en je weet gelijk wat de meiden bedoelen, ook hun moeder Dorres loopt mee. ‘Waarom zijn hier geen bomen, geen groen en op het speelveld bij de voetbalkooi is alleen maar beton en het is er grijs en grauw?!”

Ideeën

Stella en Jolie zouden graag de muren een kleurtje geven, of misschien iets van kunst op de muur. Er staan drie betonnen blokken die mogen ook weleens opgepimt worden en er kunnen meer leuke speeltoestellen geplaatst worden. “Het kleine speeltuintje is echt voor piepkleine kinderen, kijk maar eens hoe ik blijf steken in de glijbaan!” Stella zou ook graag schommelen op het plein en een rekstok zou ook cool zijn. De straten en de pleintjes zijn ook mega vet saai, maar daar komen we de volgende keer op terug, dus……… wordt vervolgd.

Nieuws

Leuke vakantie allemaal

Bijna vakantie en bijna weer een dag met heel veel spelletjes, activiteiten en oranje; Koningsspelen. De Koningsspelen is een jaarlijkse sportdag voor kinderen en is

Lees meer »