Drummen met IJs en Slagroom

Er is genoeg te doen op het terrein van voetbalclub WDS aan de Ganzerik. Grote Broer, Grote Zus, NAC en Nieuwe Veste organiseren de coolste activiteiten voor de kids in jouw zomervakantie. Je kunt er voetballen, een potje (kick)boksen, potje gamen, drummen en de mooiste schilderijtjes maken met droogbloemen.

Aan de tafel van Marij is het druk met jonge “kunstenaars”, sommige maken een schilderijtje voor oma of opa en andere maken een liefdesbordje voor een speler van NAC. Er wordt druk gewerkt met glitters, bloemetjes, hartjes en verf. Ook ChaTime krijgt een schilderijtje. Super lief!

IJS met Slagroom

Aan de andere kant van het terrein spat de energie alle kanten op. Daar wordt druk gedrumd. Lucifers Slagwerk maakt van de kids echte drummers. Op de trommels, tamborims en bassdrums krijgen de “muzikanten” een gave workshop. Zo leren ze ritmes als “boemboemboem takketakketak” en “ijs-met-slagroom”! Het is een geweldige middag met sport, spel en muziek. Jongeren vinden het vet om te trommelen en te drummen. “Je kunt er lekker je energie op kwijt door flink op de drum te slaan.” Wil jij nou ook jouw energie kwijt? Kijk dan snel op https://verrasjezelf.nieuweveste.nl/summervibes/ wat er nog meer te doen is in jouw vakantie. 

Kijk of jij gespot bent door ChaTime, klik snel op  Foto’s

O’ja je kunt na de zomervakantie ook reporter worden bij het coolste kidsmagazine van Breda en om nou te weten wat je als reporter precies doet klik je snel op DOE MEE of mail naar  redactie@chatime.nl voor al je vragen.

Nieuws