“Dag meneer Johan!”

Dat hoorde Johan (67) toen hij stopte als tuinman en conciërge op zijn school NBS De Burgst en basisschool De Hoogakker. Hij hopte 26 jaar lang, van de ene naar de andere school en altijd met heel veel plezier. Johan kijkt terug op een geweldige tijd: “Ik weet nu al dat ik de school, de collega’s en de glimlach van de kinderen ga missen. En over kinderen gesproken: ik heb in al die 26 jaar nog nooit een grote mond van een leerling gekregen.”

Vrijwilliger

Op de vraag of er veel veranderd is op de scholen lacht Johan: “Nee hoor, dat valt best mee, wat wel veranderd is, zijn de schoolpleinen, veel meer groen, veel meer leuke speeltoestellen en vooral veel meer kids!” Johan stond voor de klas met een gitaar, hij schoffelde de tuinen, veegde de pleinen en sjouwde met zware tegels en altijd met plezier. Ook vond hij de teamuitjes beregezellig. “Ik stop wel met werken, maar ik denk toch dat ik dan als vrijwilliger terugkom!”

Bootje 

Johan heeft een bootje en daar gaat hij graag mee varen in de zomer, in de winter gaan we hem vast weer terugzien op het schoolplein. Johan wil graag iedereen bedanken voor de mooiste tijd uit zijn leven en hij roept: “Jullie zien mij vast weer terug op de kerstborrel!”

ChaTime News4kids en alle leerlingen van de diverse locaties van NBS De Burgst en De Hoogakker wensen Johan een mooie tijd toe: “Dag meneer Johan!”

Nieuws

Leuke vakantie allemaal

Bijna vakantie en bijna weer een dag met heel veel spelletjes, activiteiten en oranje; Koningsspelen. De Koningsspelen is een jaarlijkse sportdag voor kinderen en is

Lees meer »