Circus Snor op De Hoogakker!!

Op donderdag 31 augustus gingen leerlingen van basisschool De Hoogakker naar het circus op het Moerenveld in de Haagse Beemden in Breda. En weet je waarom? Het schoolgebouw aan De Wandelakker werd opnieuw geopend en omdat het nieuwe schooljaar begon.

Senna en Ruben vertellen over deze supercoole dag

Op school kreeg iedereen een kaartje voor het circus. Op het kaartje stond een grote snor, want het circus heet Circus Moustache, dat is in het Nederlands; Circus Snor. Het kaartje werd bij de ingang gecontroleerd om te kijken of het geldig was. Iedereen kreeg een plek aangewezen. Toen de show begon, werd het donker, wow best spannend.

Gave acts

Toen kwamen er gave acts: een man deed kunstjes met een grote bal, een vrouw deed trucjes met vuur en er was een goochelaar. Ook was er een man die op palen klom en een vrouw die kunstjes op een touwladder deed. En er was nog meer spektakel; een vrouw die trucjes deed terwijl ze aan een hoepel hing en nog veel meer. In de pauze kon je buiten spelen met circusspullen zoals een-wielers, een balanceer draad, hoelahoeps en een kleine draaimolen. Het buiten speelgoed was echt leuk! Het was een keileuke en gezellige dag!

Nieuws