ChaTime zomerpret voor jong en oud

Deze week is kindermagazine ChaTime verspreid over alle basisscholen en wethouder Marianne de Bie mocht het eerste exemplaar als eerste ontvangen. Zij schreef het voorwoord in het glossy kindermagazine, gemaakt voor en door kinderen uit groep 5 tot en met groep 8 in Breda en omgeving. Lina en Ruben zijn de trotse reporters die meewerkten aan deze zomereditie. Zij waren helemaal in hun nopjes en vonden het super cool om het magazine te mogen overhandigen aan de wethouder.

Iedereen leest ChaTime 

Maar wist jij, dat niet alleen kinderen en wethouders, ChaTime lezen? Ook juffen, meesters, opa’s en oma’s lezen het coolste magazine van Breda. Het zomermagazine staat boordevol waterpret en natuurlijk ook met mooie verhalen en hoe het is als je niet voor jezelf kunt zorgen. En je vindt er coole tips over hoe het is om naar de middelbare school te gaan. Helaas, en nodig, het onderwerp over pesten en discriminatie. Reporter Koumba vindt dit een belangrijk onderwerp en ChaTime is het daar helemaal mee eens. Want jij pest toch niet!? Heb jij nou ook een belangrijk onderwerp, wat jij wilt bespreken mail de redactie.

De wethouder en ChaTime wensen alle kids heel veel leesplezier en vooral een geweldige mooie vakantie toe! Meer nieuws? Blijf ons volgen.

Mail naar: redactie@chatime.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nieuws