Over striphelden, haar doneren & handgel

ChaTime ontmoet de kidshelden van Breda en dat het helden zijn is echt zo! In Breda worden er super veel coole daden verricht door kids en jongeren. Een van de helden is Sam (9) hij zit op KBS Sinte Maerte. Hij maakte tijdens de corona een coole strip. Sam is een echte “stripheld” en een held voor de wijk. “Ik zet me in voor een veilige buurt want er wordt keihard gereden in onze wijk en dat is gevaarlijk.” Sam zet zich ook in voor zieke kinderen en daarom laat hij zijn haar groeien voor Stichting Haarwensen. Zij maken van het haar, dat zij krijgen gedoneerd, pruiken voor kinderen die kaal worden omdat ze ziek zijn en hun haar verliezen.

Handgel

Senna (6) is ook een van de helden in onze stad. Van haar zakgeld kocht ze mondkapjes en handgel en die deelde ze uit aan de bewoners van woonzorgcentrum Westerwiek. “Ik word blij van mensen helpen en ik weet ook al wat ik later wil worden: kapster en dan begin ik mijn eigen kapsalon.”

Helden

Alle helden werden getrakteerd op lekkers en natuurlijk waren ze super trots om op de foto te gaan, met de burgemeester, met hun medaille, maar ook met de reporters van ChaTime.

Gefeliciteerd allemaal en wil jij nou held worden bij ChaTime en het nieuws brengen uit jouw stad? Meld je dan aan als reporter en beleef een vet coole tijd. Kijk voor meer info onder DOE MEE !!

 

Nieuws

Leuke vakantie allemaal

Bijna vakantie en bijna weer een dag met heel veel spelletjes, activiteiten en oranje; Koningsspelen. De Koningsspelen is een jaarlijkse sportdag voor kinderen en is

Lees meer »