ChaTime naar de gevangenis

Wow, ChaTime is op avontuur en gaat op reis naar de Koepelgevangenis in Breda en weet je waarom? Er speelt daar een geweldige musical: Zodiac. Een paar jaar geleden woonden er nog boeven in de Koepel, werkten er heel veel bewakers en waren alle deuren en poorten dik op slot. Nu is de gevangenis omgebouwd tot een cool theater waar je een spectaculaire show beleeft en ogen tekort komt. Op avontuur met Zodiac, een bijzonder avontuur, met een boodschap: Wat gebeurt er met onze aarde over 10 jaar?
 

2031

De musical speelt zich dan ook af in het jaar 2031. De meeste reporters van ChaTime zijn dan 18 jaar. Hoe gaan we over tien jaar met elkaar om? Kunnen wij de planeet nog redden? Wat denk jij? Een van de reporters: “Met heel veel liefde en respect voor elkaar, maar ook voor de natuur zou het ons kunnen lukken!”
 
Maar wat doe jij om de aarde te redden en hoe zet jij je in voor het milieu? Laat het ons weten en wie weet win jij twee kaartjes voor de coolste musical ooit: Zodiac. Mail naar: redactie@chatime.nl

Nieuws