ChaTime naar basisschool Menorah in Oosterhout

ChaTime was in Oosterhout en waarom? Kim, fotograaf van ChaTime, loopt stage op basisschool Menorah en zij nodigde ChaTime uit voor een presentatie. En die werd gegeven in diverse klassen. Zo ging het over het magazine, dat is gemaakt door en voor kinderen, werd er uitleg gegeven over hoe de website werkt en natuurlijk over hoe je reporter kunt worden. Op basisschool Menorah waren de leerlingen super enthousiast: wanneer is ChaTime, hoe laat, waar en wat zijn de regels en natuurlijk werd er gevraagd of het mogelijk is om voetballer Ronaldo uit Portugal te interviewen? Oeps, deze bekende voetballer woont wel heel ver weg, maar ja, wie weet vindt hij het wel leuk om naar Oosterhout te komen?

Dromen en Wensen

Reporters leren bij ChaTime hoe je een interview afneemt en waar je aan moet denken als je een artikel schrijft, hoe je een foto maakt! Natuurlijk is het leuk om mee te doen met ChaTime want het verbreedt je wereld. Als reporter kom je op plekken waar je nog nooit bent geweest, of zelfs het bestaan er niet vanaf weet en je maakt nieuwe vrienden en je mag altijd een wens doen wie jij graag wilt interviewen. Of die wens uitkomt, is niet altijd zeker! Het is vooral belangrijk om te blijven dromen en het is natuurlijk al super vet als je jezelf terug ziet op de site, in het magazine of in de krant.

Basisschool Menorah, dank jullie wel voor de gastvrijheid en we komen zeker nog een keer terug op jullie school en dan met het onderwerp: SCHAKEN! Kei vet dus.

Heb je tips, leuke ideeën, mail ons!

Wil je nou ook bij ChaTime? Check: www.chatime.nl/doe-mee

Of mail de redactie: redactie@chatime.nl

Nieuws