Bushokje om van te smullen

En.. heb jij hem al gezien? Het leukste en lekkerste bushokje in Breda? De reporters van ChaTime wilden dit kei vette bushokje niet missen in de Karnemelkstraat. Zij willen wel weten waarom er een bushokje vol komkommers, tomaten, peren en meer is gemaakt. Reporters Frederique en Lina spraken Karin omdat zij heel veel weet over dit bijzondere project.

Waarom een bushokje vol vers fruit?

“Meestal zie je heel veel reclame over snoep en ongezonde dingen en teveel zoet en zout is gewoon niet goed voor je gezondheid. In dit bushokje vind je vers fruit en daar mag je gratis van snoepen, hoe cool is dat”, lacht Karin. Zij is zelf ook gek op fruit en ze hoopt dat heel Nederland meer fruit en groente gaat eten. Super veel mensen die met de bus reizen nemen een kijkje in het bushokje en vinden het een geweldig idee. Er komt zelfs een buschauffeur uit de bus om een peer te scoren.

Bushokje met fruit enige in de wereld

Karin vertelt vol trots dat het eetbare bushokje de allereerste is van Breda, van Nederland en…van de wereld. Want waar kan je een bushokje vinden vol bananen, radijzen, avocado’s, komkommers en wortelen! In Breda dus. Wil jij nou ook nog van het bushokje smullen? Dat kan van 16 september tot en met 21 september of kijk voor meer lekker en gezond op veggipedia.nl of op geefkleurdoor.nl.

Nieuws