Breda heeft er weer 3 helden bij

Rond de dag van de Rechten van het Kind, op 20 november, worden er in Breda Jeugdhelden gekozen. Maar een Jeugdheld word je niet zomaar, je wordt een held als je je inzet voor de stad, als je iets bijzonders doet voor je wijk en of buurt. Sammy, Aïssa en Akram zijn gekozen als held 2022.

Wat doen helden?

Sammy (12), eerder reporter bij ChaTime, haalt elke week lege flessen op en geeft het statiegeld aan Stichting Childrenshome, zo zorgt hij dat er een meisje in India naar school kan. Aïssa (17) doet veel voor zijn wijk en hij helpt mee met de organisatie van de Buurtcamping in de wijk Hoge Vucht, bezorgt hij vrijwillig de wijkkrant en helpt hij in de buurtbibliotheek. Akram (11) zet zich in bij LafemmeVitaal, zij organiseren sport en activiteiten in de buurt. Akram doet de planning en helpt bij het organiseren.

ChaTime feliciteert deze superhelden en bedankt de jongens voor hun inzet! Zet jij je ook in voor jouw buurt, de buurvrouw, of doe je op school iets speciaals? Mail de redactie en wij plaatsen jouw verhaal.

Mail ons: redactie@chatime.nl

Nieuws